tisdag 26 juni 2012

GOD BLESS AMERICA!

Vi har bestämt oss för att stanna här i Nha Trang tills vi drar hem till Thailand. Fuuuullt med härliga resturanger, bra strand, prisvärt hotell och bredvid hotellet är det både gym och fik. Vad mer kan man begära?? Om ni nån gång hamnar i Nha Trang så måååste ni bara testa carbonaran eller nån annan fräsig pasta på La Taverna. Löjligt gott. En italiensk resturang som såklart ägs av en italienare och som tydligen importerar allt från Italien. Helt klart det godaste pastarätterna någonsin och de kostar ungefär 35-45kr.

 Det är riktigt surt att alla EM-matcherna blir så förbannat sent här. De börjar kring 01:45 och slutar då tidigast kring 04:00... Italien vs. England som såklart gick till straffar (0-0..............................) slutade kring 04:30-05:00. Doh! Fast vi har hittills ändå sett alla kvartsfinalerna och ska såklart också se semifinalerna och finalen, eloge och guldstjärna tack. Hade varit så nice om matcherna var kring 21:00 så man beroende på vilket lag som spelar hade kunnat se matchen på nått franskt,spanskt,italienskt ställe och kanske råka ta en öl eller två. Nåja, annars har vi det inte så jobbigt, det är bara just det där att fotbollsmatcherna börjar för sent, buhu... hehe.

Igår när vi satt och drack kaffe på vårt franska fik så satt sig ett amerikanskt par framför oss. De pratade nästan överdriven amerikanska och gubben var tjock med en sånt där perfekt amerikanskt "upp-o-nervänt U skägg". Efter ett tag gick det förbi två små tjejer som sålde solfjädrar och såg inte ut att ha allt för gott om pengar. Då stannade amerikanerna dem och köpte dem var sin stor, dyr glass. Vackert! GOD BLESS AMERICA!




PS.
Tyskland kommer för övrigt vinna EM utan nått som helst problem i varken semin eller finalen.

2 kommentarer:

Anonymous Matglad sa...

Är Carbonaran på La Taverna så god att det är värt 8333kr t.o.r + 45kr för maten?

26 juni 2012 kl. 13:51  
Blogger Vilse I Världen sa...

Det beror lite på hur matglad du är men framförallt hur mycket pengar du har. Är 8378kr ungefär lika mycket som 75kr för en annan dödlig så tycker jag du åker direkt!! :-)

27 juni 2012 kl. 06:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida