torsdag 21 juni 2012

Nha Trang

Vi är nu i Nha Trang, Vietnam. Stranden är på andra sidan av vägen och det är fullt med olika restauranger överallt, riktigt riktigt riktigt nice. Vi gör inte jätte många knop om dagarna men det gör inget. Jag kan stolt berätta att Gustav har börjat plugga och att jag själv hittat ett helt ok gym. Efter första riktiga gympasset på ca 5,5 månader känner man sig rätt mör, blev trött i alla muskler fast än jag bara tränade ungefär hälften, praktiskt. Vi håller även på att försöka hitta lite roligare grejjer att käka. Variera det lite mer än att bestämma om man ska ha 'beef' eller 'chicken' till nudlarna. Senaste dagarna har vi hunnit käka krokodil, ål, snigel, vaktel, struts, groda och för nån månad sen (känns som igår) käkade vi även hajj, fränt!!

Idag käkade vi frukost/lunch på ett franskt ställe alldeles här bredvid hotellet. Det blev baguette och svart kaffe med låg fransk musik i bakgrunden och två äldre, rökande, argumenterande fransmän vid brodet framför. Kan inte bli mycket bättre, speciellt när Sverige nyss krossade dem i EM, hoho.

Bra bussväder påväg till Nha Trang

Sämre moppeväder, hehe

Från hotellet!

Från hotellet!





PS. Gustav har sparat skägg och mustasch i snart två månader nu och börjar mer och mer likna en riktigt backpackerluffare! :-) Kommer upp nån slags 'före/efter' bild om ytterligare 2 veckor då han har tänkt raka sig. Hehe. Beroende på hur kallt det är när vi kommer hem så kanske Gustav stickar sig en tröjja av det han rakar av.

1 kommentarer:

Anonymous Bjin sa...

Alla goda rätter kan ha en motsvarighet här hemma i Norden. Krokodil- Gädda?, Struts-Tjäder?, Grodan hoppar vi över men vi har Röding, Älg, Ren som väntar på er. Med en liten godsak efter middagen med Hjortron och annat gott! Varför inte en löjromsmacka som start på middagen.

24 juni 2012 kl. 17:40  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida