onsdag 16 maj 2012

Luang prabang

Luang prabang har varit nice, lugn och skön stad. Vattenfallet vi var till idag var sjukt nice. Vet inte riktigt hur mycket till vattenfall det var men det var iallafall väldigt väldigt väldigt fint!Imorron drar vi vidare mot Vang vieng, tubing it is!!



10p!















Undrar hur fan den där whiskeyn ska smaka? Blir att testa, men inte idag. Och undra vem det var som började sätta kobror i whiskeyn? Huh!

5 kommentarer:

Anonymous Carina o Hans sa...

Vilket paradis, underbart! Men björnen, vad gör den där? Tror inte riktigt på den där whiskyn, men man undrar ju hur den smakar.

16 maj 2012 kl. 19:18  
Anonymous Björn sa...

Det ser svalt ut? Vackert och fågelkvitter, nu har semestern börjat:) När jag ser whiskyn med spriten får jag minnesbilder från Sydkorea där det var vodka och orm. En lätt dragning mot smaken på våra beska droppar.

17 maj 2012 kl. 10:57  
Anonymous Björn sa...

Hej igen, glömde bort den Asiatiska svartbjörnen, som har många namn, kragbjörn, månbjörn o.s.v. allätare, normalt ett nattdjur. Utrotningshotat i flera länder, den jagas tyvärr ofta för nöjes skull och för gallvätskan som används som medicin och till gallvin. Drick inte detta om ni bjuds. Den går nämligen att framställa syntetiskt och björnen lider när den töms på gallvätskan.

17 maj 2012 kl. 11:22  
Blogger Vilse I Världen sa...

Det var riktigt svalt i vattnet, men skönt! Hehe varför ska dom envisas om att stoppa ned ormar i spriten?! :)
Tack för infon! Vi läste att det var nån slags månbjörn, mer än så visste vi inte. Gallvätska ska vi hålla oss borta från. Lät varken skönt eller gott!

17 maj 2012 kl. 18:01  
Anonymous HorrorInTheLight sa...

Haha vilken ball whiskey!!!

/HorrorInTheLight

17 maj 2012 kl. 21:16  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida