tisdag 31 januari 2012

I söndags var vi, Elin, Lynn och Martin iväg och såg lite thaiboxning. Efter att ha åkt ca 1,5h ut i ingenstans så kom vi till en riktigt stor marknad med alla möjliga grejjer. Vanliga marknadsgrejjer som mat, kläder, prylar och även talangtävlingar, lite elefanter och thaiboxningen! Var riktigt roligt att se. Publiken skrek en massa och jag tror de satsade pengar mitt under matcherna. De stod iallafall upp och viftade med fingrarna, ibland ett finger, ibland 3-4 och skrek nått. De som fightades var rätt så unga, de är dock svårt att avgöra åldern på thaiarna. Jag skulle chansa på 14-18. En match slutade på knock-out, en armbåge rakt på hakspetsen, han somnade. En annan avslutades på TKO, killen stod och tog emot sparkar mot knäväckte i några ronder tills han inte kunde stå upp. Aj aj aj! 


Idag la vi några plattor, fixade lite cement och tog bort trasiga plattor, hände inte jätte mycket ovanligt. 
Igår blev det rätt mycket fotboll på barnhemmet, fotboll och cement/plattläggning. Det är helt sjukt hur grymma de där små ungarna är på att jonglera med små fotbollar gjorda av typ bambu-näver. CO-piloten Gustav flög kameran under fotbollen och hetsade lite, för att han inte ville ha så mycket damm på kameralinsen, och råkade då ha på lite fel inställningar, men det kommer nog bli fler fotbollsmatcher så ni får fan leva med det!! :)






PS. Än så länge går det bra (soja och chili-sås-ketchupen gör det asa gott) men vi har båda en känsla av att vi nog kommer vara lite smyg less på ris/nudlar om några månader.  

2 kommentarer:

Anonymous Björn sa...

Bra med lite egen träning, fyll på med kolhydrater mån-fre och fixa proteinet på helgerna. Undvik tå-fjuttar med näverbollen det vinner inte tårna på. Inget elefantköp? Trodde ni behövde lite styrka i cementblandningen....

31 januari 2012 kl. 16:30  
Anonymous Inger-Marie sa...

Guldstjärna till era täta uppdateringar med både bild och text på bloggen!!! Bra jobbat grabbar ;-)

31 januari 2012 kl. 19:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida