torsdag 26 januari 2012

Fjollan bordi fjollträsk

Idag på barnhemmet var det riktigt segt, vi bar ut massor av bänkar från ett klassrum som har varit fyllt med vatten, det är fortfarande 3-4cm med lera och jord över hela golvet. Vi spolade/gnuggade dem rena och bar sedan in dem i ett annat rum, som också var rätt skitigt.. När vi sen frågade när de skulle använda bänkarna så sa fick vi höra att de inte skulle använda dem, de har fått nya. Men de skulle nog komma att behöva de här bänkarna senare, hoppas jag..
Imorn efter middan ska vi fara ett litet gäng till Bangkok, kommer bli riktigt nice att komma bort från våra två grannbarer, hehe. Lite varmvatten i duschen och rejält kyligt på rummet kommer inte heller sitta helt fel! Och en jävla massa bacon, JA TACK.

Calle (från stockholm) mår bra nu, ni behöver inte vara oroliga. Ikväll ska vi ta honom till Tesco och käka lite pizza. Den är svindyr men de smakar som hemma, nu är det fest!



PS. Två favoriter när det gäller norska ord: firfisle (uttalas fyrfissle och betyder ödla) och sommerfugl (uttalas sommarfull och betyder fjäril)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida