måndag 23 januari 2012

Friterade.... Grönsaker

Alltid massor av friterade grejjer och man blir lika besviken varje gång.... :) Nåja, än så länge så har man inte varken blivit less på riset eller grönsakerna!

Idag var vår första dag på barnhemmet. De var ganska hemskt att se rummet där de sov, inte direkt jätte fräscht. Äckliga trasiga madrasser som aldrig tvättats och varken lakan eller täcken. Man såg även på husen hur högt vattnet hade varit under översvämningen, kommer lite mer bilder på det senare!

En thailändsk fjäril! 
Just nu håller vi på med mycket målning. Allt från att rolla stora väggar till att rita mindre detaljer som roliga gubbar, "Svampbob fyrkant" och clowner inne i klassrum. Jag och Gustav fick lägga plattor (Inte direkt BAM-kvalla) med Göran, en gammal polis från Stockholm. Nu efter middagen så kommer det några skolungar hit till Twin House och ska göra en liten dans/musik-show, det är så varje måndag, "welcome party".
dagens jobb! :)

Dagens dans! 
Och nu några bilder från gårdagen och baren! =)


Martin från Frankrike, vår rumskompis. Man får ta det han säger med några kilon salt men  historierna han drar är åtminstone underhållande. Han ungefär minst en gång om dan och senast han var i Bangkok kom han hem med den där tatueringen.. Han visste inte ett piss om hur man ska ta hand om den och blev lite lessen när han fick veta att han varken får bada eller sola med den....  Lyckat när han ska vara här 2 månader till!

Thug

Kwan, bland annat bartender.

Kanada, Holland, Belgien, USA.

Lägg till bildtext

Nööörske jeente Rebekka 

Pablo, en av de fransktalande belgarna. Konstigt att några belgare pratar franska och några holländska. De förstår inte varandra och kommer från samma land, knas.

Abi från England




1 kommentarer:

Anonymous Barack Obama sa...

"Konstigt att några belgare pratar franska och några holländska. De förstår inte varandra och kommer från samma land, knas.".. En del i Sverige pratar svenska och andra talar skånska, så de är typ samma sak. :)

25 januari 2012 kl. 11:44  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida