fredag 9 mars 2012

Baiyokeeee! =)

Igår hittade vi en riktigt vidrig spindel på rummet, men ni kan vara lugna, vi lyckades få ut den innan den fick ut oss! 


Idag började vi med att följa med introduktions-gänget på morron, de skulle till Lopburi, samma stad där man kan fixa 30 extra dagar på visumet som vi var tvungna att göra. Det tog rärtt lång tid men inget som gick galet, skönt att slippa tjaffsa med polis och immigrations folk. Nåja, de var kul att se alla oförstörda och oskyldiga nykomlingarna ivrigt springa runt och ta kort på tempel, tss! Vi gick istället och tog en massage, sinnessjukt skönt. När det ungefär var 5 minuter kvar av våra massager så frågade Gustavs massör "Är det skönt?" RIKTIGT mysko, hon kunde prata, om än väldigt knackig, svenska! Det visade sig att hon hade bott i Landskrona i 20 år, vad är oddsen? Efter det så har vi tagit minibuss, buss, sky-train och slutligen taxi för att hitta till hotellet, Baiyoke Sky Hotel. På väg till sky-train när vi gick över en viadukt så hörde man mitt i allt en thairöst prata, lät ungefär som nyheter men ALLA stannade, alla på i på viadukten, i trappan ner från den (där vi stod) och alla nere på gatan. Ungefär 30 sekunder. Vi tänkte att det nog var lika bra att vi också stanna och inte försöka sicksacka fram genom alla "statyer".
Vi tog oss iallafall till sky-trainet och sen vidare till hotellet (svettiga och smutsiga bland alla slipps-nissar). Där hade vi bokat Superior suite men de som hade rummet innan hade tyvärr inte hunnit checka ut. Vi blev då uppgraderade till Presidential suite (fortfarande svettiga, smutsiga och fetaste rummet) så det är okej! :) fuck yeah!! Vardagsrum, två toaletter, två  tv, jacuzzi och framför allt, EN MINIGOLFBANA!! :)

Nu hade vi tänkt fräscha till oss och dra upp till resturangen, 82:e våningen. hehe. Sen kanske vi drar ner till 18:e våningen och slår lite på ranchen, minns inte om det var Thailands eller Bangkoks högsta. :)


FREEEEZE!

Belgare.. :)

En ATM på polisens parkering, undra varför man helt plötsligt kan behöva massa kontanter när man har blivit tagen till polisstationen, hehehe.


Vi hade störst dörr. YES.







PS.
Vi var tvungna att avliva honom, stackarn.

3 kommentarer:

Anonymous Familjen Innala sa...

Det kan väl inte vara för fint för två välartade och trevliga pojkar från Norden. Förresten har någon gjort hole in one än?

9 mars 2012 kl. 16:41  
Anonymous MasterSwordBrother sa...

Skönt att toan kissar tillbaka?

19 mars 2012 kl. 21:42  
Blogger Vilse I Världen sa...

hehehe jepp :)

21 mars 2012 kl. 16:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida